OVER


Na de eerste 2 succesvolle Rowers Recruitment Week's zijn wij al druk bezig met de volgende editie. Het doel is om Skadianen te ondersteunen in de ontwikkeling van student tot starter en hierbij een brug te slaan tussen bedrijven en Skadianen. De week wordt  gekenmerkt door verscheidene thema's, bedrijven en studies die samen komen. 

Wie zijn wij


Skadianen zijn:

Doelgericht

Roeiers zijn van een andere klasse wanneer we het hebben over het nastreven van hun doelen. De meeste sporten vereisen 2 tot 3 trainingen per week, waar roeiers al snel 6 keer per week het water op gaan. Voor roeiers op topniveau kan dit zelf oplopen naar meer dan 10 trainingen per week. Ook de Skadianen die de riemen in de wilgen hangen, blijven zich inzetten op het brede scala aan mogelijkheden dat Skadi te bieden heeft. We kunnen concluderen dat Skadianen harde en doelgerichte werkers zijn.
 

Teamworkers

De roeisport is niet te evenaren als het gaat om teamwork. Alles op alles zetten voor de mensen waarmee je in de boot zit en dit compleet synchroon. Een snelle boot is de boot die als een eenheid beweegt, dit zijn de ploegen die het best op elkaar afgestemd zijn. Je leert je ploeggenoten kennen door dik en dun – hier wordt teamwork aangeleerd op een manier die nergens anders kan.
 

Harde werkers

Roeien is een sport die draait op hard werken. Skadianen weten als geen ander dat voor het behalen van resultaat, uren aan training wordt vereist. Een lakse roeier komt niet mee met het veld, en komt als laatste over de finish. Skadianen beseffen dit maar al te goed en willen het tegendeel bewijzen. Ze zijn ambitieus en proberen daarom het meeste uit zichzelf te halen.
 

Efficiënt​

Slim werken is vaak een mooie uitbreiding op hard werken en dit is iets wat Skadianen maar al te goed kunnen. Het combineren van een veeleisende studie met een veeleisende sport of commissie vraagt om cruciale timemanagement skills en een efficiënte manier van werken. Studenten groeien bij Skadi ontzettend op deze vlakken en laten dit zien in hun prestaties.

De commissie

 

Commissie Extern houdt zich bezig met het contact naar buiten om zo wederzijdse verplichtingen met externe partijen aan te gaan. Dit jaar is de tweede editie van de Rowers Recruitment Week, dus daar werken wij momenteel hard aan. Tevens houdt de commissie zich bezig met sponsoring en acquisitie.

 

Commissie leden:

President – Thom Lugthart
Recruitment – Luuk Titulaer 
Recruitment – Jules de Pinth
Recruitment – Freek Schoffelmeer

Recruitment – Mats Both

Recruitment – Aleid Ruys
Acquisitie – Rebecca Bronder
Acquisitie – Larissa van der Zee

Acquisitie – Rianne Stals

Acquisitie – Christiaan Stoffer

Acquisitie – Philip de Pavoordt

Acquisitie – Marten Buist
Extern Roeien – Koen Leeuwenburgh
Extern Roeien – Femke van den Berg

Extern Roeien – Floor Ruttenberg

 

OVER ONS

 

De Rowers Recruitment Week is een evenement georganiseerd door A.R.S.R. Skadi. In deze week brengen wij deelnemende partners van de Rowers Recruiment Week en onze vaste recruitment partners in contact met onze leden. De week bevat verschillende evenementen zoals clinics, inhouse dagen, workshops en presentaties.

© 2019 Rowers Recruitment Week A.R.S.R. Skadi Rotterdam

CONTACT 

A.R.S.R. "Skadi"

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

T: 010 4656333

E: commissie.extern@skadi.nl

Mogelijk gemaakt door
Commissie Extern 2019-2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now