Bekijk hier de brochure van de 3e editie! →

SAMENWERKEN


Dit jaar zal voor de tweede keer de Rowers Recruitment Week plaatsvinden. Na het grote succes van afgelopen 2 jaar zijn wij gemotiveerd om aankomend jaar een nog betere editie neer te zetten. De week zal plaatsvinden in november 2019. Tijdens deze week zullen bedrijven langskomen voor diverse recruitment activiteiten en zullen er ook inhousedagen georganiseerd worden. Wilt u meedoen? Stuur dan een mail naar commissie.extern@skadi.nl en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.


Waarom mag u de Rowers Recruitment Week niet missen?

 

  • U werft bekendheid voor uw bedrijf bij een grote groep ambitieuze studenten.

  • U krijgt de CV’s van de Skadianen die u heeft ontmoet.

  • U leert de studenten kennen in een persoonlijke setting waardoor er wellicht iemand uitspringt voor een stage, traineeship of baan.

  • U komt tijdens de Rowers Recruitment Week samen tot nieuwe inzichten. In plaats van een gericht aantal studenten te bereiken komt u nu in contact met een breder scala.

 

Interesse? Neem dan contact met ons op en zorg dat uw organisatie bij de editie van 2019 is.

Andere samenwerkingsmogelijkheden

 

Wilt u met Skadi Rotterdam samenwerken op andere vlakken dan recruitment? Wij werken ook met sponsorpakketten. De pakketten Goud, Zilver en Brons zijn allemaal zorgvuldig samengesteld om een ideale samenwerking tussen uw organisatie en Skadi te faciliteren.    Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

OVER ONS

 

De Rowers Recruitment Week is een evenement georganiseerd door A.R.S.R. Skadi. In deze week brengen wij deelnemende partners van de Rowers Recruiment Week en onze vaste recruitment partners in contact met onze leden. De week bevat verschillende evenementen zoals clinics, inhouse dagen, workshops en presentaties.

© 2019 Rowers Recruitment Week A.R.S.R. Skadi Rotterdam

CONTACT 

A.R.S.R. "Skadi"

Noorderkanaalweg 20-22

3037 AV Rotterdam

T: 010 4656333

E: commissie.extern@skadi.nl

Mogelijk gemaakt door
Commissie Extern 2019-2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now